Tjänster

Öka antalet gäster

Utöver bordsbokningssystemet erbjuder Restaurangwebben tjänster som ökar antalet besökare till er restaurang. Utvecklarna av Restaurangwebben driver även Moln8.se som jobbar med webbdesign och digital markandsföring. Vi hjälper er gärna med en ny hemsida, sökmotoroptimering och marknadsföring i sociala medier. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att öka er synlighet på webben.

 

Tjänster:

Hemsida

Webbdesign speciellt anpassad för restauranger med moduler för menyer, öppettider, eventkalender och formulär för bokning av större sällskap.

Tryckmaterial

Behöver ni menyer, drinklistor, visitkort, skyltar eller rollups så producerar vi både original samt har bra kontakter med tryckerier.

Google Ads

Skapa optimerade och säljande annonser på Google som syns mot rätt målgrupp vid rätt tillfälle. Google Ads är en av de effektivaste kanalerna för att snabbt nå ut till era potentiella restauranggäster.

SEO sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är ett effektivt sätt att öka synligheten och antalet besökare på din webbplats. Vi hjälper dig att kontinuerligt arbeta med sökord och innehåll som gör att duSökmotoroptimering är ett effektivt sätt att öka synligheten och antalet besökare på din webbplats. Vi håller koll på dina viktigaste sökord och rapporterar till er kontinuerligt. 

Facebook-, Instagramannonsering

Kontakta oss om ni vill ha hjälp med Facebook och Instagramannonsering. Vi är experter på att snabbt analysera er målgrupp och rikta annonserna så att de blir så kostnadseffektiva som möjligt. 

 
 

Innehåll

För att hålla en hemsida levande och för att den skall locka till sig allt fler besökare över tid så krävs det att innehållet uppdateras kontinuerligt. Vi hjälper er med intervjuer, bloggar och nyhetsartiklar samt att skapa texter om era erbjudanden.

Restaurangwebben

 

Restaurangwebben lever för service och support. Vi vill bjuda er på en lika bra service som ni ger era gäster.

Restaurangwebben Jonas Svedin

Vill du veta mer om hur det funkar?

Vi går igenom hur Restaurangwebben funkar och tittar på hur er befintliga hemsida kommer att förbättras med vår tjänst. Ni får också se ett antal designförslag och avgöra vad som passar er bäst samt information om hur vi kan hjälpa er att öka antalet besökare på hemsidan. Tveka inte att boka in en genomgång redan nu, det kostar inget annat än en halvtimme av er tid. Vänligen / Jonas Svedin.

Jonas har jobbat på en mängd restauranger och drivit både nattklubb och restaurang under många år. Det gör att Restaurangwebben vet vilka utmaningar restaurangföretagare står inför samt vad både du som restaurangföretagare och dina gäster förväntar sig.

FÅ KOSTNADSFRI GENOMGÅNG